طريقة عمل الحواوشى بطريقة سهلة جدا ومبسطةوهتعجبكم اوى جربوها والمقادير الا هقولها دى تكفى خمس افراد
المقادير هى ؟؟
نصف كيلو لحم مفروم
اربع بصلات حجم كبير
اربع قرون فلفل اخضر
ملح وفلفل اسمر
الطريقة
نحضر اللحم المفروم فى اناء ونفرم البصل ونضعة على اللحمة ونفرم الفلفل
الاخضر ونضيفة على الخليط السابق ونضع علية الملح والفلفل ويقلب الخليط
جيدا وبعد كدة نجيب العيش البلدى ونفتح الرغيف الى نصفين ونضع كمية مناسبة
من اللحمة جواةبعد كدة نحضر طاسة ويستحسن تكون من التيفال لعدم التصاق
العيش فيها ونضع الطاسة على النار مع قليل من الزيت فيها ونضع العيش الا
فية اللحمة جواها ويوضع على نار هادية ويغطى لمدة 10 دقائق حتىيحمر وينشف
وبعد ذلك نرشة رشة خفيفة بالماء ونقلبة على الوش الاخر حتى يحمر وينضج
ويقدم على سرفيس التقديم مع سلطة الطحينة
وبالف هنا وشفاء يا رب
يا رب تعجبكم وعايزة رايكم بعد ما تجربوها ولو فية اى استفسار انا طبعا تحت امركم
المقادير هى ؟؟
نصف كيلو لحم مفروم
اربع بصلات حجم كبير
اربع قرون فلفل اخضر
ملح وفلفل اسمر
الطريقة
نحضر اللحم المفروم فى اناء ونفرم البصل ونضعة على اللحمة ونفرم الفلفل
الاخضر ونضيفة على الخليط السابق ونضع علية الملح والفلفل ويقلب الخليط
جيدا وبعد كدة نجيب العيش البلدى ونفتح الرغيف الى نصفين ونضع كمية مناسبة
من اللحمة جواةبعد كدة نحضر طاسة ويستحسن تكون من التيفال لعدم التصاق
العيش فيها ونضع الطاسة على النار مع قليل من الزيت فيها ونضع العيش الا
فية اللحمة جواها ويوضع على نار هادية ويغطى لمدة 10 دقائق حتىيحمر وينشف
وبعد ذلك نرشة رشة خفيفة بالماء ونقلبة على الوش الاخر حتى يحمر وينضج
ويقدم على سرفيس التقديم مع سلطة الطحينة
وبالف هنا وشفاء يا رب
يا رب تعجبكم وعايزة رايكم بعد ما تجربوها ولو فية اى استفسار انا طبعا تحت امركم